Jaloers
Ja ik ben jaloers okay?
Ja dat klopt, dit hoort niet nee!
Ja ik moet het eindelijk eens leren.
Maar wat dan eigenlijk, mezelf verweren?
Waartegen dan, hoe doe je dit?
Kan iemand mij vertellen hoe dit zit?
En ligt het alleen aan mij?
Of komt dit door ons allebei!
Waarom is het woordje vertrouwen,
nog steeds niet iets waar ik op kan bouwen?
Je laat me ook niet in je leven toe.
't Liefst sluit ik mijn ogen, 'k ben zo moe
van hierover na te denken steeds maar weer.
Ik kom mezelf tegen iedere keer
Twee tegenpolen 't gaat haast niet,
ook al is er bijna niemand die dit ziet
Mijn hemel wat is me dat een strijd,
't vechten tegen deze energievretende jaloersheid
februari 2002