hallo mama,
ik wil je vandaag een gelukkige moederdag wensen.
Vandaag is het een dag dat je normaal moet rusten en verwent worden. Maar dit zal jij waarschijnlijk wel niet doen hé, zoals altijd al geweest.
Jij bent altijd alle dagen bezig met vanalles en dit doe je altijd speciaal voor ons.
Alleen krijg je hiervoor soms te weinig respect voor, maar ik wil je laten weten dat alles wat je al gedaan hebt ik altijd al heb gerespecteerd.
Nu zelfs nog meer omdat ik nu alles ook moet doen en ik begin nu te merken hoeveel werk je altijd hebt.
Ik ben blij dat jij mijn moeder bent want ik kan altijd met je praten je hebt mij veel geleerd.
Heel erg bedankt voor alles want je al gedaan hebt voor mij. Ik hoop dat onze band mag blijven bestaan.
Een heel gelukkige moederdag
xxx