Mijn mooie meid,
Soms kan ik de dingen nog steeds niet bevatten,
Jouw liefde en geloof in mij,
We hebben het de laatste tijd niet altijd even gemakkelijk,
Eerst jij en nu moet ik eraan geloven,
De tentakels van het verleden,
Ze grijpen soms ver terug,
Dan is het ongelooflijk fijn dat er iemand bij je staat, in je blijft geloven,
Je steunt en troost als je er behoefte aan hebt,
Ook als je nagenoeg onbereikbaar bent,
A. liefde van mijn leven, lieverd ik kan je niet genoeg bedanken.
Hou van je voor altijd.