Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
verleiding
verleiding
Vorige week op kamp
Mezelf nuttig maken
Maar nu loop ik weer tegen de lamp
Omdat het me opnieuw kan raken
Ik liep even weg voor mijn problemen
Maar ben nu terug in de werkelijkheid
Ik wil er liever niet over nadenken
Al mijn hoop ben ik weer even kwijt
Ik voel me nu al weer zo rot
Omdat ik steeds weer merk dat het me niet lukt
Alle contacten blijven oppervlakkig
Zodat mijn leven opnieuw mislukt
Het lukt me niet positief te denken
Terwijl ik dat echt wel wil
Ik zoek zo naar rust in mijn hoofd
Maar ik voel me weer zo kil
Aan de ene kant liggen pillen klaar
Aan de andere kant de drank
Mijn eten uitbraken op de WC
Lusteloos liggen op de bank
Zo ziet mijn dag er ongeveer uit
Als ik gewoon alleen thuis ben
Maar zo gauw er iemand aanbelt
Ben ik iemand die ik zelf niet ken
Ik draag een heel groot masker
En doe net of ik heel sterk kan zijn
Dat ik niet mag falen
Ik voel me dan even fijn
Dat masker geeft me veiligheid
Dan voel ik me even goed
Maar helpen doet het me niet
Want als ik alleen ben weet ik weer niet hoe ik verder moet
Dan pak ik weer een mes
En zet het op mijn huid
Opnieuw een straaltje bloed
Hoe kom ik hier ooit nog uit
Reacties op dit gedicht
jayla vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
jayla
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
10 mei 2009
Thema's:
[Verdriet]