je houd me bezig
elke dag
bewust of onbewust
je houd me bezig
telkens weer
in mijn hoofd/mijn gedachten
hoe doe je dat toch,
hoe krijg je t voor elkaar?
ik zie je niet
ik spreek je niet
en toch..
loop je hier rond
je kijkt naar me
je zwaait
je danst rondjes
en valt lachend neer
het enige wat ik doe
is je bekijken
naar je lachen
en weten
dat het toch nooit wat word