Ik heb geen Moederdag te vieren
Ik kan je wel letterlijk
In de bloemen zetten
Of brieven schrijven zonder adres
Ik ook ballonnen laten vliegen
In de hoop dat je er een vangt
Maar Moederdag vieren kan ik niet
Dag Moeder
ik ga a.s. donderdag naar mijn voormalige oppas (bijna 80) met een flesje wijn, whisky (voor ome john) en hapjes :) leve de surrogaat-ouders! sterkte x