Ook al zeg ik het niet veel
en is mijn hartje soms klein en vol verdriet,
jij bent de gene die het altijd ziet.
jij ,degene van wie ik hou,
ik weet je laat me nooit meer in de kou.
Soms mompel ik wel eens op jou,
maar je hebt een hart van goud.
je bent er steeds,
met goeie raad en daad sta je me bij,
jij aan mijn zij.
Bedankt voor de laatste jaren,
waarin ik vaak een last was,
en veel problemen met me meebracht.
IK hou van jou,met heel mijn hart.
we kunnen het aan,zolang het samen is
je koekie