Til me,
Breng me naar de hemel,
Waar liefde geen haat kent,
Dood en leven samen komen.
Til me,
Neem me mee naar over de wolken,
Waar je kunt geloven,
Rustig zweven kan.
Til me,
Naar de horizon,
Waar het einde een nieuw begin kent,
Het leven begint.
Til me,
Houd me vast tot het einde,
Wanneer we gaan,
Samen, zullen we altijd blijven..