verbroken cirkel
levend gestorven
verdord en verward
in eenzaamheid gebroken
met pijn in het hart
voor belogen vrijheid
verliezend gestreden
zoekende naar jezelf
tot op heden...
verblinde ogen geopend
met vertrouwen en geduld
jezelf zal je vinden
de weg is onthuld