Vergeet- mij- nietje
Je bent mijn vergeet- mij- nietje
Door jouw manier van doen
Door jouw manier van leven
Die mijn leven zo beïnvloedde
Erg vind ik het niet
Jou vergeten is het ergste
Wat gebeuren kan
Mijn vergeet- mij- nietje
En voor altijd in mijn hart