er zijn van die mensen
die ik nooit meer spreek
nooit meer zie.
die mensen die ooit
belangrijk voor me waren
die mensen zitten nog steeds in mijn gedachten
de herinneringen komen naar boven
en ik dans rondjes in mijn hoofd
en na al die tijd
en op mijn eigen manier
ben ik van ze gaan houden