Ik blijf maar aan jou denken.
Elke dag, iedere keer.
Als ik denk aan hoe we elkaar zo hongerig zoenden,gaat mijn hart nog tekeer.
Je hebt mij in verwarring gebracht, want deze reactie had ik van jou en van mezelf niet verwacht.
Dat jij gevoelens voor mij had,vermoede ik al.
Mijn gevoelens waren toch wat onverwachts wederzijds.
Al die tijd heb ik ze tegengehouden, juist omdat het niet kan.
Maar nu ik iedere keer weer aan je denk, ik sta in vuur en vlam.
Hoe nu verder? Ik weet het niet, ik wil het niet weten.
Ik hou van jou en zal dat altijd blijven doen dat mag je nooit vergeten.