Liefde die je kunt vertrouwen
Liefde waarop je kunt bouwen
Liefde waarvan je zeker weet dat het voor altijd is
Liefde van ‘als jij er niet ben dat ik jou dan mis’
Liefde heel speciaal
Lieve ogen waarin ik verdwaal
Liefde overwint alles, en dat moet je weten
Liefde waar ik eerst heb over in gezeten
Liefde waarvan ik weet dat het nooit stuk gaat
Een liefde waar voor je altijd klaar staat
Liefde. Al woon je zo ver weg
Luister goed naar wat ik zeg
Ik zal aan je denken zo lang ik leef
Ik hou van jou, weet dat ik om je geef !3