Heb een raar gevoel van binnen
Ben super blij met jou
Maar ben jij dat ook met mij
Ik weet niet hoe het komt
Maar jij bent anders
Dan in het begin
Dat is helemaal niet erg
Maar ik ben er niet zeker van
Of jij echt van mij houdt
Een knuffel krijg ik uit jou zelf
Een kusje krijg ik als je gaat
Een praatje begin je uit jou zelf
Dit zijn toch tekenen
Dat jij echt wel om mij geeft
Dat ik er toch vertrouwen in moet hebben
Maar toch vertrouw ik het niet volledig
Toch twijfel ik nog een beetje
Maar lieve schat, toch
Ik hou van jou