Een eigen plekje, wat wil ik die graag
Maar ja het blijft altijd maar de vraag,
Een eigen plekje, wat zou dat fijn zijn
Het is dan van m’n eigen van mijn,
Een eigen plekje, het is moeilijk te vinden en te zoeken
Kon je het maar van te voren boeken,
Een eigen plekje, had ik die maar
Als een gezin, naar t-j toe een gebaar,
Een eigen plekje, is alles wat we nog missen
Dat wil ik samen zijn met 3en en me eigen er niet in vergissen,
Een eigen plekje, zonder enkel gezeur aan m’n hoofd
Want mijn lichtje dat steeds beetje voor beetje verder dooft,
Een eigen plekje, het voelt niet fijn meer hier
En ik weet bij jan en alle man staat de deur op een kier,
Een eigen plekje, was het maar zoals ik het wou
Omdat ik dan weet dat het goed wezen zou!!