Wat ik mis ...
Ik mis de kus op het moment dat ik die kreeg,
nu dat er niet meer is voel ik me vooral leeg.
Ik mis iemand die in het weekend naast me lag,
en elke keer dat geruzie en gelach, elke dag.
ik mis de knuffel die ik kreeg op het moment wanneer dat nodig was,
en de lieve berichtjes die ik elke dag 10 keer opnieuw las.
Ik mis de lieve woordjes die je tegen me zei,
en het samen zijn, jij en ik, samen WIJ!
Ik mis de leuke dingen die we deden,
en dat we elke dag samen rondjes reden.
Ik mis het gevoel van houden van,
het missen van een echte man.
Ik mis de romantische dingen,
van jou vooral dat zingen.
ik mis het strand,
ik weet niet in wat voor leven ik nu ben beland.
Ik mis het samen zijn,
en dat doet me vreselijk veel pijn.
Ik mis het samen vliegeren en samen varen,
het waren mooie jaren.
Ik mis het leuke van jou,
omdat ik echt van je hou.
Ik mis gewoon het ene wat van mij was!