Ik hou het niet meer vol
ik kan het niet meer aan
Omdat ik jou gewoon echt niet
uit mn gedachten kan laten gaan
na al die tijd
na zoveel verdriet
lukt het me nogsteeds niet
Wat heb je met me gedaan
waarom kan ik je niet laten gaan
Je maakt me gek
je maakt me kapot
Wat moet ik met jou aan?
Waarom kan ik je niet laten gaan..?
En stiekem zul je wel weten
dat ik jou niet kan vergeten
want telkens opnieuw
maak je er weer misbruik van
en ik ben te zwak
om me te verweren
hoe ik het telkens opnieuw
weer wil proberen
Ik hou je niet tegen
want op dat moment
is er niets wat ik liever wil
Maar achteraf
voel ik me rot
omdat ik weet
dat het voor jou niks betekend
&daar had ik dan natuurlijk
weer niet opgerekend..