Voor mij is het
niet echt veel meer
dan een herinnering
aan toen
De goede
en de slechte dagen
maakte samen het geheel
Maar dan komt daar die onweerswolk
en iedereen slaat op de vlucht:
Wie is echt, en wie niet meer?
Wie is het nooit geweest?
Wijsheid, dat komt met de jaren
dat is wat ik almaar hoor
Geteisterd door de jeugd,
ben ik, geleefd door mijn onwetendheid;
Gekke ik
Hé jij
Wat leuk dat ik je zie
al kijk je van me weg
Schaam je je voor wat je bent?
Niet doen hoor
want ik ken je
Hé jij
Je komt jezelf nog tegen
was dat niet wat ik tegen je zei?
Je ziet: wie stalkt belt nooit gelegen
Beter laat dan nooit, of niet?
Hé jij, geen schrik
het is je nooit vergeven
maar tijd maakt me sterk, weet je dat
Hé jij
Niet bang zijn voor de toekomst
kijk vooruit, niet achter je
Nieuwe ronde nieuwe kansen
maar niet met mij erbij
Hé jij
Ik zie je denken: waarom zo blij?
en ook dat laat me lachen,
Je ziet: wie ’t laatst lacht, lacht het best
en niet omdat ik humor heb
Hé jij
Niet zo droevig joh,
het gaat ons allebei toch goed?
dus hup kom op, het leven wacht
tijd heelt vele wonden
Hé jij
Heb jij dan nooit geweten
waarom het mij nu beter gaat?
Ik leef met mijn herinnering
en jij, jij leeft daarin
- wederom zo lang, sorry guys -