verwarring
Mama wat wil je nu dat ik doe
Mama je maakt me zo ontzettend moe
Altijd weer die eenzaamheid
Ik raak je steeds verder kwijt
Mama ik wil je graag loslaten
Zodat ik mezelf niet meer hoef te haten
Zodat het schuldgevoel verdwijnt
En de zon eindelijk weer eens schijnt
Maar loslaten kan ik je niet
Hoe vaak je me ook verliet
Ik blijf van je houden
Ook al kan ik je niet vertrouwen
Mama toch moet er iets gebeuren
Ik moet mezelf er nu doorheen sleuren
Zo kan ik namelijk niet verder gaan
Wat heb ik je ooit misdaan
Verwarring dat is het woord
Dat is wat me van binnen vermoord
Mijn gevoelens liggen in de knoop
Daardoor voel ik de wanhoop
Angst, woede en verdriet
Ik weet het weer even niet
Al mijn emoties lopen door elkaar
Maar ze zijn niet bereikbaar
Ik kan ze niet toelaten
Er niet over praten
Ik wil eigenlijk boos om je zijn
Maar ik voel me weer zo klein