Waarom moeten ze nog vriendinnen van me zijn?
Ze bezorgen me niks anders dan pijn!
Steeds stonden ze onderhuids te schreeuwen van plezier!
Ze pesten me met mijn tekorten,en met mijn angsten
Ach wat doe ik nog hier?!
Ik kies nog voor hen!
Omdat ik niet beter ken?
Waarom moeten ze nog vriendinnen van me zijn?
Ze zitten vol venijn!
Ik ben een goed reservewiel aan de wagen
Hoe lang moet ik dit nog verdragen?
De 1 steelt,
De ander liegt,
Nog een ander wil dat ik de mannen ga behagen
Maar dit ga ik niet wagen
Of ik zit nog dieper in de put
"Je hebt mij gekwetst,stomme trut!"
"Waarom moet ik je nog ontmoeten?
Wat is het nut?"
En aan alle andere anderen
"Mag ik jullie bedoeling van meeten nog weten?
waarom ik ooit jullie vriendin was
Dat ben ik vergeten"
Profiteren,
T’zal je leren!
Alleen daarvoor ben ik nog goed!
Maar ik denk na over dingen
En weet wat het met me doet!
Als niemand uit zijn fouten leert
Moeten jullie ’t zelf maar weten!
Maar denk maar niet dat ik het zal vergeten!!!
Want jullie hebben geen geweten!
Nu heb ik de breuk gemaakt
En laat ik jullie zweten
Ik trek het me geen flikker aan
Ik kan niet wachten
Jullie pijn zal ik dan ook niet verzachten
Want de vriendschap met iedereen is gedaan
Kom het maar onder ogen
Jullie tranen zal ik nooit meer drogen!
Jullie waren een deel van mijn leven
Maar zulke gemeenheid
Valt niet te vergeven!!