Ik heb het je nog zo gezegd,
doe het niet het is zo slecht.
straks gebeurd er wat,
kijk nou uit lieve schat.
Maar het was al te laat,
je reed al over straat.
Kijk toch uit jongen doe het niet,
maar jij zei mij er is niemand die het ziet.
En opeens dat geluid,
het kapot gaan van je voorruit.
Ik ben zo geschrokken doe het nooit meer,
je hebt nu wel spijt en alles doet zeer.
Doe het niet ik zei het je nog,
maar ja dat kon je niet schelen.
Je deed het toch,
nu is het te laat,
en jij zit vol haat.
De auto in de prak,
en jij een wrak.
Wat heb ik een verdriet gehad erom,
maar ik heb je gewaarschuwd het is gewoon dom,
Nooit meer doen me lieve schat,
ik weet dat je er spijt van had.
Ik geef nog steeds heel veel om jou,
wil je alleen niet kwijt omdatik van je hou.