Het is altijd mijn schuld..
Doe niks goed..
Vanbinnen vloek ik,scheld ik op iedereen,
maar vanbuiten gebeurd er niks...hoogstes een traan...
Kan met niet uiten,wil het niet...
Niemand neemt me serieus,niemand geloofd me nog...
Hoelang gaat dit nog duren voor het echt verkeerd gaat?
Wat moet er gebeuren om de bom te laten barsten?
Ik weet het niet meer...
Dacht dat ik alles op een rijtje had...Maar alles blijkt nep...fake..van plastic...