Had jou bereid tot nieuwe, rode
uiteenspattende onverwachte dingen
een snuifje peper paste daarbij
gemalen nootmuskaat en kruidnagel
Jij was het daar weer niet mee eens
Ik verloor me in dagelijkse dingen
mensen, vrouwen pasten zich daarin
eet jou op en verlies mezelf daarbij