Elke keer zie ik je weer lopen
Niet dat ik dan zal gaan hopen,
Veel pijn doet het me dan
Maar het is dat het niet anders kan,
Als ik jou zie dan denk aan de tijd
Dat we samen waren met veel blijheid,
Lachen, elke keer weer
Plagen donderen janken lachen keer op keer,
Dat is nu allemaal voorbij
Daarvan word ik nog steeds niet blij,
Elke keer als ik je zie dan denk ik aan die tijd
Toen met heel veel vrijheid,
Dan denk ik aan de tijd dat jij veel verdriet had
In de tijd dat iedereen je vergat,
Veel gepraat veel gelachen alles heel veel
Mijn gevoelens die ik samen met jou deel,
Nu heb ik een nummer gevonden dat op ons slaat
Want je was echt m’n allerbeste maat,
Van Nick en Simon- Vaarwel verleden
Nooit vergeet ik de dingen die we deden,
Het nummer trekt mij als het ware er doorheen
Want ik kan het echt niet alleen,
Het verwerken van de pijn
Omdat wij niet meer samen zijn!!