Krishna tsja dat kan ja
Het leven erin geweven
Hersengespin geeft katers
Behalve daden die spreken
Sprekend als een gewaste pop
Het Puppy evangelisch gezang
Die jouw hart heeft gevangen
Dit zijn de dagen van de Leraar
Eerlijk het geeft een vreemd gevoel
Mensen die beweren de Draak te kennen
De smaak in mijn mond boekdelend
De geur die hier steeds rondhangt
Zegt mij dat de wereld verandert
Ik zeg eerlijk uit de rook, uit ik de rook