Je laat me lachen
met alles wat je zegt.
Je laat me van je houden
met alles wat je doet.
Je hebt me weer laten geloven in het hebben van geluk..
In dat geluk wat ik heb..
Het geluk dat jij me laat lachen,
het geluk dat jij van me houd.
Het geluk dat jij van mij bent,
het geluk dat je me nooit meer kwijt wilt..
Lieve schat ik hou van je!