Heb nog even geduld
Heldendichten schrijf ik niet
Avonturen van spanning en sensatie zijn aan mij niet besteed
Niets anders dan leegte, kilte, verdoemenis vullen mijn bestaan
Schemer noch dag of nacht merk ik nog langer op
Haal me aan met je oogblik
Amber kleur, diep donker, brand in mijn ziel
Nevel ontwaakt en kleuren volgen
Spoedig zal ik wakker worden
Heb nog even geduld
Alles lijkt zo nieuw, ik moet nog wennen
Nog even, nog even geduld mijn held
Schrijven van heldengedichten, ik beleef ze liever samen met jou