in de toekomst ga ik meer mijn intuïtie volgen,
niet meer luisteren naar mensen die alleen
met hun portemonee begaan zijn,
maar mijn eigen weg volgen,
als ik voel dat mijn lichaam pijn aangeeft of ik klachten heb.
Nu ben ik verder van huis,
en geloof me dat is het echt niet waard
-niet naar mezelf geluisterd,en blaasontsteking is naar mijn nieren gegaan-