Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
voor Oscar
Als ik
jou verlies
verlies ik
mezelf
Jij bent als een hechting
aan mij vastgenaaid
Maar hopelijk los jij niet op
of word je verwijderd
Want met jou
kan ik
de zon laten schijnen
en
de regen harder laten regenen
Als twee aparte mensen
samengaan
in een verliefd koppel
Mijn hart stroomt leeg
van liefde
Zonder jou
was het leven oké
Zonder jou
zou het nu helemaal fout gaan
Mijn hart liefde overstroming
ontvang mijn gevoel
als een geweldig bericht
waar je al lange tijd op hebt gewacht
Laat mij
je liefde voelen
in alle delen
van mijn lichaam
Steek je liefde in me
Want is liefde niet
het allerbelangrijkste
in het leven?
Ik stop mijn liefde in je zak
hoop dat je het voor altijd
bij je draagt
Jij bent de moeite waard
Graag zou ik
oneindig bij je willen zijn
oneindig
tot het einde
Want jij
bent
van mij
Doe eens
alsof je me
leuk vindt
Vertrouwen
in jezelf
en in mij
Jij en ik
voor het leven
voorbij is
Niet naar school
want
niet kunnen slapen
wegens
privé-problemen
ik hou van je
Reacties op dit gedicht
Zilverelf vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Nummer 127
:
Dinsdag, mei 12, 2009 23:48
romantisch :d
Nr 127
Over dit gedicht
Auteur:
Zilverelf
Gecontroleerd door:
Anastacia
Gepubliceerd op:
12 mei 2009
Thema's:
[Liefde]
[Houden van]
[Verliefd]