Alleen sta ik ervoor.
Vraag al tijden hulp, maar niemand die het hoort.
Waarom begrijpen ze mij niet en nemen ze mij niet serieus?
Al jaren heb ik het hiermee moeilijk en vecht ik ertegen, heus
Toch word ik meegesleurd en kan ik mij er niet meer tegen verzetten
En haat ik het, als mensen op mij gaan letten
Soms doe ik niet aardig en ben ik behoorlijk bot
Dat komt door het eten, want dan voel ik mij zo rot
Een doel heb ik namelijk voor ogen
En leg de lat steeds hoger
Maar waar gaat dit mij brengen?
Want ik word steeds strenger
Lichamelijke klachten krijg ik steeds meer last van
En toch blijf ik denken, dat ik mijn doel halen kan!
Dinsdag 05-05-‘09