Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Gebroken liefde
Liefde is zoiets raars
het kan je maken of breken
een hart kan zo verlangen
dat je stopt met nadenken
en als het over is
weet je niet meer
heb je het idee dat je alleen bent
en nooit meer iemand zal vinden
terwijl als er iemand van je houd
kan je heel de wereld aan
straal je de hele dag lang
kan niemand je wat doen
Alles door één verlangen
alles door één emotie
wat kan een mens wel niet verdragen
zoveel pijn - zoveel passie
het ligt zo dicht bij elkaar
liefde en verdriet
houden van en haten
alles lijkt zo anders nu
jij bent weg
en ik alleen
mijn gedachten bij jou
maar de jouwe niet bij mij
waarom moest het zo gaan
wat heb ik je gedaan?
ik zal het nooit weten
de waarheid valt niet te achter halen
hoe graag ik dat ook wil
ik moet je laten gaan
was dat maar zo makkelijk
wou dat ik jou ook zo makkelijk kon vergeten….!
Reacties op dit gedicht
kimberly de pater vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Dirk Hermans
:
Vrijdag, mei 15, 2009 18:27
ik voel je pijn van verdriet zeer moedig neergezet
Over dit gedicht
Auteur:
kimberly de pater
Gecontroleerd door:
maria
Gepubliceerd op:
15 mei 2009
Thema's:
[Angst]
[Liefdesverdriet]
[Hoop]