Heb jij een beste vriend?
Een vriend die je door en door kent?
Een vriend die groeit van kind naar puber, naar een echte vent?
Ik heb 2 echte vrienden in mijn leven.
2 vrienden die ik mijn ziel en zaligheid wil en kan geven.
2 vrienden die allebei heel verschillend zijn,
2 vrienden waar ik altijd mezelf kan zijn.
Die 2 vrienden koester ik en van allebei hou ik evenveel
Ze zijn me alles waard, van mijn bestaan zijn zij een deel.
De een heet Martin en de ander is Clint,
het boeit mij niet hoe een ander over hen denkt of wat een ander van hun vindt.
Voor mij zijn zij zo belangrijk en zitten voor altijd in mijn hart
Allebei zo hun problemen en allebei gehard door het leven,
Net als ik
Ik heb alles voor jullie over, ik zal zelfs mijn leven voor jullie geven.
Zo denk ik over jullie, bij deze
dan weet je het even.
one love