Laat mij los, laat mij gaan
Heb wat meer vertrouwen,
En wees wat minder bezorgd.
Want je beperkt mij in mij doen.
Controleert op alles.
En geeft nog steeds overduidelijk je mening..
Ik wil dingen ondanks je mening toch wel eens doen.
Maar tegelijkertijd doet dat pijn.
Ik vindt het niet fijn,
als t weer eens zover is...
Want ik ben dan wel 21,
maar zoals jullie doen, ben ik dat nog lang niet.
Overal je mening op, overal alles bekritiseren,
T liefst controleer je mn hele tas als ik weer eens weg ga, om te zien of ik mn medicijnen wel mee heb.
Praten over valt niet mee.
Want op t einde ben ik altijd diegene die afdruipt,
Omdat ik t ergens wel snap,
maar ergens helemaal niet..
Laat mij los,
Want je zult in de toekomst wel moeten..
Laat mij gaan... Laat mij los ...
Alsjeblieft ?