Tussen een begin waar je je niets meer van herinnert
en een eind waar je niets van weet
zit een leven vol gebeurtenissen
die niemand ooit vergeet
Tussen het donker dat te zwart is
en het licht wat ons verblindt
zitten dagen vol herinneringen
die niemand ooit nog vindt
Tussen slapeloze dromen
en een bewusteloos bestaan
zitten honderdduizend woorden
die niemand zal verstaan
In onze warmtevolle liefde
en ons veilige gevoel
ben jij de enige die weet
wat ik eigenlijk bedoel.
Ester Schotten, maart '09