ik kan niet leven.
met medicatie dat niet aanslaat.
mijn handen rijken uit naar hulp
pijn dat nooit meer over gaat.
een hart dat niet wil kloppen.
gedachtens gaan maar door.
ze willen maar niet stoppen.
ik smeek om mij op te nemen.
jullie zijn er toch.
om hulp te verlenen.
jullie zien mij komen en gaan.
en hoe hard ik ook huil.
mijn tijd is op , en ik zal er weer alleen voor staan.
jullie willen mij hier niet houden.
wat zou er gebeuren.
als jullie het proberen zouden.
jullie kennen mij niet.
mijn mond die lacht.
vanbinnen zit veel verdiet.
open je ogen en durf te kijken
want dit kan niet langer.
ik ga eraan bezwijken.