vrolijk is ritme,
is mooi als een lied
geluk heeft de schoonheid
die iedereen ziet
warmte is stralend,
is tastbaar en went
liefde is een gevoel
wat iedereen kent
vertrouwen is veilig
is een verborgen geluk
vandaag is een dag
en die kan niet meer stuk!
Ester Schotten, februari '09