Sterven,
elke dag een stukje meer
maar toch die inmense kracht!
voor een ieder rond je bed
je voelt en weet het afscheid
is dichtbij
je ogen vallen toe
en dan weer je humor
die een ieder doet
glimlachen
hoop dat alle liefde die
je hier op aarde bezat
daar waar je reis naar toe
zal gaan
je veel kracht
mag schenken!