Fout
Alles gaat weer fout,
En ik heb het gevoel dat niemand meer van mij houd,
De tijd tikt en tikt maar door,
Maar van 't geluk krijg ik geen gehoor,
Ik word gek ik kan het niet meer aan,
En op mijn armen heb ik al zat sneën staan,
Het prikt en het brand,
Waar ben ik nou weer in beland,
Elke keer denk ik ik ben van mijn lijdingsweg af,
Maar dan zo inenen lijkt het weer mijn straf,
Dan val ik voor de zoveelste keer in het diepe zwarte gat,
En besef ik dat ik alles weer kwijt ben wat ik had,
Alles verdwijnt uit mijn leven,
Ik weet niet wat ik nog verder moet beleven,
Of ik er nog wat van kan maken,
Alles doet pijn ik wil het uitschreeuwen over de daken,
Ik wil mensen laten weten wat er in mij omgaat,
Maar 't is al te laat,
Alles gaat opnieuw en ik blijf vechten heel alleen,
Mijn hart verrandert in gebroken stukken van steen,
Nooit was mijn leven compleet en dat zal het ook nooit zijn,
Ik blijf verlaten achter op een plek eenzaam vergaant van de pijn.
xx