Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
bang voor de nacht
ik gil
word badend in het zweet wakker
weer alles opnieuw beleven
wat hij bij me heeft gedaan
ik durf niet meer te slapen
want in me dromen komt hij terug
beleef ik het weer opnieuw
zonder dat ik er iets aan kan doen
bang voor de nacht
bang voor het slapen
want dan
komt hij terug
moe blijf ik
verberg het met een masker
niemand mag het zien
ik wil me niet aanstellen
soms krijg ik vragen
maar dat laat ik zitten
van hulp
word ik angstig
zoveel hulp gekregen
van veel lieve mensen
het zit te diep
om het aan iemand te geven
Reacties op dit gedicht
scream vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
scream
Gecontroleerd door:
Marina
Gepubliceerd op:
17 mei 2009
Thema's:
[Angst]
[Misbruik]
[Dromen]