Ik had…
Een opa waar ik veel van houd
Een opa met een hart van goud
Een opa die veel voor me kon doen
Een opa die nog heel veel wist van “toen”
Een opa die altijd achter me stond
Een opa die bijna alles goed vond
Een opa die nooit echt ouder zou worden
Een opa die me nooit meer in de zij kan porren
Een opa met nog steeds een lekker bruin tintje…
Maar mijn opa heeft een lintje!
** Bedankt dat je er voor me hebt mogen zijn,
** De herinneringen aan jou zijn bijzonder fijn!