~Je doet alsof je niet van me houd.
Alles wat ik doe en zeg laat je koud.~
~Sorry! Dat ik soms zo bot doe.
Ik weet niet wat ik nu echt voel.~
~Ik ben radeloos.
Aub wees niet boos.~
~Ik weet dat je nu leid.
Door mij zit je in onzekerheid.~
~Je weet toch dat het me spijt.
Geef me gewoon wat meer tijd.~
~Diep in mij heb je wat kapot gemaakt.
Zo erg hebben je simpele woorden me geraakt..~
~Ik weet nu hoe je je voelt.
Ik wacht wel tot je wat afkoeld.~
~Ik geef degelijk wel om jou.
Ik laat je nooit meer in de kou.~
~Zo zeg aub niet mer zulke rare dingen.
Laten we vrolijk samen zingen.~
~Be a Shining example of Beauty,Truth & Goodness always.~