Slapeloze nachten...
* * * * * * * *
Slapeloze nachten heb ik al gehad :
zonder werk, dat is me wat...
Er zijn zo van die (lange) dagen,
dat ik mij begin af te vragen :
Waarom heb ik nog geen job vandaag,
of ben ik misschien al te traag ??
De ene dag heb ik geluk en ben ik weg,
de andere dag zit ik thuis en heb dan pech...
Brieven heb ik wel genoeg geschreven,
maar ja, het blijft om het even,
van de zovelen krijg ik toch geen antwoord.
Ondertussen gaat mijn leven wel voort !!
* * * * * * *