Het leven gaat verder het zal niet stil blijven staan,
Waarom kan je niet bij dat moment stil staan en later verder gaan?
Een roos zal groeien en vergaan,
Ook die zal niet altijd blijven bestaan.
Het is jammer dat die momenten niet blijven bestaan,
omdat je met je leven verder zult moeten gaan.