Op zoek naar de lucht,
staren ogen,
wijzen handen naar boven,
naar wonderbaarlijke regenbogen.
Op zoek naar de leegte,
grijpen kinderhanden,
schelpen zoekend,
naar onvindbare eilanden.
Op zoek naar de zon,
dansen bomen,
meevoerend door de wind,
naar onzichtbare dromen.
Op zoek naar de liefde,
slenterend op het pad,
vliegen vlinders,
naar de allermooiste hemelschat.