Ik mis je glimlach
Die ons warm onthaalt als we binnenkomen
Ik mis je drie zoenen
Om ons zalig kerstfeest te wensen
Ik mis je grappen
Om ons in de sfeer te brengen
Ik mis je verhaaltjes
Om ons te entertainen
Ik mis je lekker eten
om te dineren
Ik mis je handen
Om je een hand te geven
Ik mis je aanwezigheid
Omdat je er niet meer bent