Onafscheidelijk
Identieke tweelingen
Zo prachtig samen
Opgedragen met veel plezier
Aan 2 identieke tweelingmeisjes van hier
Opgedragen aan An en Annemie
Opgedragen aan Leen en Sofie
Het stelt wel niet veel voor
Maar het is slechts een haiku hoor
Ik wens jullie nog veel geluk, veel liefs
vele mooie momenten en nog meer positiefs
Dat jullie wegen nooit scheiden
En dat jullie nooit moeten lijden
Dat als jullie bang zijn of moeten huilen
Jullie in elkaars armen kunnen schuilen
Want jullie zijn dan wel identiek
Toch zijn jullie alle vier zo uniek
Ik zou nog uren kunnen doorgaan
Maar dit gedicht:-) is ook bijna gedaan
Ik hoop dat onze vriendschap nog lang zal blijven
Want zonder jullie kan ik dit niet schrijven
Greetz van DãrkmiñD:
Only one of a kind :’-(