~Niet meer hier~
'k Zie je dansen,
'k Zie je springen.
'k Zie je lachen om de gekste dingen.
Je bent vol leven
wilt je voor een ander geven.
'k Zie je rennen, 'k zie je blik.
'k Zie je zoals we je kennen,
altijd met de grootste schik.
Ik zie je levend voor me, zoals je was, zoals je bent.
'k Zie je, zoals ik je ooit heb gekend......