Na enkele jaren van onmacht,
kwam het toch onverwacht.
Je wilde me bij het afscheid nog een kus geven,
ik ben zo blij dat ik dat nog heb mogen beleven.
We hebben samen veel herinneringen gemaakt,
maar deze heeft me nu het meest geraakt.
Ik ben blij dat je niet veel hebt moeten lijden,
maar dat God je heeft mogen bevrijden.
Want ook al twijfelde jij eraan,
ik weet zeker dat jij naar de HEER bent gegaan!