Haar waarheid valt te bezien
een clownesk vertoon, gillen voor 10
Theater met veel bombarie en zilte krokedilletranen
als brood met gif van granen
Haar ster is tanende, breekbaar als porselein
ze zal de eerste niet zijn.
Het doek is gevallen,
net als zij.