Moed, kracht, geduld en sterk zijn, is iets wat jij hebt laten zien
Iets wat anderen vaak niet hebben gezien
De kracht die je uitstraalt maakt me sterk
Iets wat ik heel goed merk
Lieve oma weet dat ik heel veel van je hou
Ik neem mijn petje af voor jou